Πού βρίσκεται η παραλία Iztuzu;  Πληρώνεται η παραλία Iztuzu;  Πως να πάω?

Πού βρίσκεται η παραλία Iztuzu; Πληρώνεται η παραλία Iztuzu; Πως να πάω?

27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού βρίσκεται η παραλία Iztuzu;  Πληρώνεται η παραλία Iztuzu;  Πως να πάω?


Η αμμώδης ζώνη της παραλίας Iztuzu εκτείνεται από τους πρόποδες του λόφου Radar μέχρι το μπροστινό μέρος του νησιού Delik. Ταυτόχρονα, λίμνη και θαλασσινό νερό συναντώνται σε αυτή την παραλία. Αυτό δημιουργεί μια πολύ όμορφη θέα στο φαράγγι Iztuzu. Το ένα μέρος αυτής της παραλίας έχει γλυκό νερό και το άλλο μέρος έχει αλμυρό νερό.

Πού βρίσκεται η παραλία Iztuzu;

Η παραλία Iztuzu βρίσκεται στην πόλη Dalyan στην περιοχή Ortaca της Muğla. Η παραλία Iztuzu, μια από τις σημαντικές περιοχές του νότιου Αιγαίου, τραβάει πολλά βλέμματα. Οι άνθρωποι που θέλουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές στη φύση συνήθως προτιμούν να πάνε στην παραλία Iztuzu. Επιπλέον, οι τουρίστες από τη Muğla και τις γύρω επαρχίες προτιμούν γενικά την παραλία Iztuzu για ευχάριστες διακοπές. Η παραλία Iztuzu υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς ανθρώπους από τις περιοχές της Μεσογείου και του Αιγαίου. Την ίδια στιγμή, το Iztuzu Placı βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της συνοικίας Dalyan.

Πληρώνεται η παραλία Iztuzu;

Απαιτείται μικρή είσοδος για την είσοδο στην παραλία Iztuz. Παράλληλα, όσοι θέλουν να νοικιάσουν ξαπλώστρα μπορούν να νοικιάσουν ξαπλώστρα με 5 λίρες. Παράλληλα, οι τιμές ενοικίασης ομπρέλας διαμορφώνονται στις 5 λίρες. Επιπλέον, υπάρχει χώρος στάθμευσης στην είσοδο της παραλίας Iztuzu. Αυτός ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν για επισκέψεις διάρκειας 15 λεπτών, μετά τα οποία ενδέχεται να ισχύει χρέωση. Παράλληλα, η παραλία Iztuzu είναι ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 20:00 το πρωί. Δεν είναι δυνατή η είσοδος στην παραλία Iztuzu εκτός της καθορισμένης ώρας. Πρόσφατα, η παραλία Iztuzu είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες εγχώριων και ξένων τουριστών.

Πως να πάω?

Η παραλία Iztuzu, που ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά, βρίσκεται στην περιοχή Ortaca της Muğla. Παράλληλα, βρίσκεται η παραλία Iztuzu, γνωστή για τη φυσική της ομορφιά, στην ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη Dalyan. Η παραλία Iztuzu απέχει 12 χιλιόμετρα από την πόλη Dalyan. Αυτή η παραλία είναι προσβάσιμη με βάρκα ή δρόμο. Επιπλέον, οι άνθρωποι που προέρχονται από έξω από την πόλη θα πρέπει πρώτα να έρθουν στο κέντρο της Muğla. Μπορείτε επίσης να πάτε στο Dalyan από τη Muğla με τη δημόσια συγκοινωνία. Από το κέντρο του Ortac μπορείτε να πάτε στο κέντρο του Dalyan με τη δημόσια συγκοινωνία και ιδιωτικά οχήματα. Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε συχνά την παραλία Iztuzu από το κέντρο του Dalyan.

Συχνές ερωτήσεις για την παραλία Iztuz

Η παραλία Iztuzu, που είναι συνυφασμένη με τη φύση, ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά. Υπάρχουν επίσης Caretta Caretta στην παραλία όπου συναντώνται το γλυκό και το αλμυρό νερό. Οι χελώνες Caretta Caretta που απειλούνται με εξαφάνιση επιστρέφουν στη θάλασσα αφού γεννήσουν τα αυγά τους στη στεριά.

Οι χελώνες Caretta Caretta μπορούν να γεννήσουν τα αυγά τους μόνο σε καθαρές και φυσικές παραλίες. Αυτό δείχνει πόσο καθαρή και φυσική είναι η παραλία Iztuzu. Υπό αυτή την έννοια, η παραλία Iztuzu είναι μια από τις λίγες περιοχές όπου γεννούν τα αυγά τους οι Caretta Carettas. Δεν υπάρχει φως γύρω από την παραλία Iztuzu, η οποία είναι κλειστή για τους επισκέπτες από τις 8 το βράδυ.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της παραλίας Iztuzu

Η παραλία Iztuzu είναι ένα φυσικό θαύμα με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά. Η παραλία Iztuzu ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά, το μέρος όπου συναντώνται το γλυκό και το αλμυρό νερό. Εδώ, συγκεκριμένα, το ποτάμι που ρέει από την ορεινή περιοχή πίσω από την παραλία συναντά και τη θάλασσα. Επιπλέον, η παραλία Iztuzu καλύπτεται με κίτρινη άμμο που ονομάζεται χρυσή άμμος. Οι ημερήσιοι τουρίστες έρχονται συνήθως σε αυτήν την παραλία. Οι άνθρωποι που θέλουν να μείνουν μπορούν να μείνουν σε ξενοδοχεία και ξενώνες γύρω από την παραλία Iztuzu. Σε αυτή την περιοχή υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Η παραλία Iztuzu ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ανοιχτός χώρος στην Ευρώπη από το βρετανικό έντυπο The Times. Παράλληλα, η παραλία Iztuzu επιλέχθηκε ως η καλύτερη παραλία της Ευρώπης το 2011. Γι’ αυτό η παραλία Iztuzu φιλοξενεί πολλούς ντόπιους και ξένους τουρίστες κάθε χρόνο μετά από αυτές τις εκλογές. Η παραλία Iztuzu, που ξεχωρίζει και για τη φυσική της ομορφιά, έχει μήκος 5400 μέτρα.