Πού βρίσκεται το Adrasan;  Πώς να πάτε στο Adrasan;  Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Adrasan

Πού βρίσκεται το Adrasan; Πώς να πάτε στο Adrasan; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Adrasan

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού βρίσκεται το Adrasan;  Πώς να πάτε στο Adrasan;  Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Adrasan


Πού βρίσκεται το Adrasan;

Το Adrasan είναι ένα χαριτωμένο μέρος στην περιοχή Kumluca της Αττάλειας. Είναι απίστευτα όμορφο με το γαλάζιο της θάλασσας, το πράσινο των δασών και τους κήπους με πορτοκαλιές και εσπεριδοειδή. Το Adrasan, ένας από τους κρυμμένους παραδείσους της Αττάλειας, δεν έχει μεγάλα ξενοδοχεία γιατί είναι προστατευόμενη περιοχή. Γι’ αυτό η ακτή είναι πολύ ήρεμη και όμορφη.

Adrasan, που βρίσκεται στην περιοχή Kumluca της Αττάλειας. Βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ Μούγλα και Αττάλειας, περίπου 95 χιλιόμετρα μακριά από την Αττάλεια.

Πώς να πάτε στο Adrasan;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στο Adrašan. Αφού φτάσετε στο κέντρο της Αττάλειας, μπορείτε να φτάσετε στο Adrasan κατευθυνόμενοι προς Kemer-Kumluca.

Για άτομα που θέλουν να έρθουν στην Αττάλεια αεροπορικώς, είναι δυνατό να φτάσουν 104 χιλιόμετρα μακριά από το Adrasan φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας. Πτήσεις προς Αττάλεια υπάρχουν σε πολλά μέρη του κόσμου. Από εδώ, οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στην Kumluca με μίνι λεωφορεία που πηγαίνουν στο Adrašan. Από το αεροδρόμιο της Αττάλειας, πάρτε το τραμ, το Havaş ή τα αστικά λεωφορεία προς το σταθμό των λεωφορείων της Αττάλειας. Μπορείτε να φτάσετε στη διεύθυνση μέσω Kumluca κάθε 30 λεπτά.

Για να φτάσετε στο Adrasan από την Αττάλεια με λεωφορείο, μπορείτε να κατεβείτε στο σταθμό λεωφορείων της Αττάλειας και στη συνέχεια να πάρετε τα μίνι λεωφορεία Kumluca από τον τερματικό σταθμό της περιοχής και από εκεί μπορείτε να φτάσετε στο Adrasan. Για άτομα που θέλουν να πάνε στο Adrasan με ιδιωτικό όχημα, η απόσταση μεταξύ Kaş και Adrasan είναι 109 χιλιόμετρα. Διαρκεί περίπου 2 ώρες. Για όσους θέλουν να έρθουν στο Adrasan από τη Muğla, το ταξίδι από το Fethiye στο Adrasan διαρκεί τρεισήμισι ώρες. Η απόσταση μεταξύ Σμύρνης και Adrasan είναι 511 χιλιόμετρα και η απόσταση μεταξύ Άγκυρας και Adrasan είναι 570 χιλιόμετρα. Η απόσταση μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Adrasan είναι 730 χιλιόμετρα και διαρκεί 9 ώρες.

Δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο Adrasan

Το Adrašan εμφανίζεται ως μια από τις παραδεισένιες γωνιές της χώρας μας. Δεδομένου ότι το Adrašan είναι προστατευόμενη περιοχή, είναι μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία. Για το λόγο αυτό, η ακτή δημιουργεί μαγευτική θέα. Υπάρχουν κυρίως σπίτια σε στιλ μπανγκαλόου και ξενοδοχεία διαμερισμάτων στην περιοχή. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκήνωσης στη γύρω περιοχή.

Το Antalya Adrasan απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα. Η αρχαία πόλη του Ολύμπου, το Çıralı, το Yanartaş είναι άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όταν έρθετε στο Adrasan. Η Αρχαία Πόλη του Πασέλη και η Αρχαία πόλη της Ροδιάπολης είναι άλλες περιοχές που μπορούν να επισκεφθούν οι άνθρωποι που έρχονται στο Adrasan.

Το Adrašan, που ευχαριστεί όσους το βλέπουν με τη μαγευτική φύση και τη μαγευτική του θάλασσα, είναι πολύ κατάλληλο για υπαίθρια σπορ όπως πεζοπορία και ελεύθερη αναρρίχηση. Οι διαθέσιμες δραστηριότητες είναι σέρφινγκ και θαλάσσιο σκι. Το Adrasan, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για καταδύσεις, είναι επίσης μια καλή εναλλακτική για όσους αγαπούν τα υποβρύχια σπορ.

Πληροφορίες για την Αττάλεια

Το Adrashan είναι μια περιοχή που χρονολογείται από τους προϊστορικούς χρόνους. Η περιοχή βρίσκεται κοντά σε αρχαίες τοποθεσίες όπως το Patar, το Çıralı και ο Olympos, που συγκαταλέγονται στις σημαντικές αρχαίες πόλεις της Μεσογείου. Η παραλία Adrašan, η οποία βρίσκεται σε ευνοϊκή τοποθεσία, είναι μια πολύ κατάλληλη περιοχή τόσο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν όσο και για όσους θέλουν να επισκεφτούν τη γύρω περιοχή. Οργανώνονται εκδρομές με σκάφος σε όμορφους όρμους της περιοχής. Χάρη σε αυτές τις περιηγήσεις, οι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν στην περιήγηση που θέλουν και να δουν μοναδικούς κόλπους.

Adrasan Διαμονή

Η περιοχή Adrašan είναι μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία. Κατάλληλες θέσεις για κάμπινγκ βρίσκονται στο Adrašan και τα περίχωρά του. Σπίτια σε στιλ μπανγκαλόου, μικρά διαμερίσματα και ξενώνες και μικρά ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα για διαμονή.

Είναι μια πολύ όμορφη περιοχή για ανθρώπους που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους περιτριγυρισμένοι από τη φύση, τόσο από την άποψη των αρχαίων περιοχών γύρω της, όσο και από την άποψη της θάλασσας και των κόλπων. Η μακρά καλοκαιρινή σεζόν προσφέρει τη δυνατότητα να πάτε στο Adrašan από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο. Αυτός είναι ο λόγος που το Adrašan εμφανίζεται ως ένας ευνοϊκός προορισμός διακοπών, ειδικά για όσους έχασαν την καλοκαιρινή περίοδο.