Πού είναι η λίμνη Borabay και πώς να πάτε εκεί;  Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λίμνη Borabay

Πού είναι η λίμνη Borabay και πώς να πάτε εκεί; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λίμνη Borabay

26 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι η λίμνη Borabay και πώς να πάτε εκεί;  Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λίμνη Borabay


Πού είναι η λίμνη Borabay;

Υπάρχουν όμορφες περιοχές για όσους αγαπούν να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφθείτε και να δείτε, ειδικά στην επαρχία της Αμάσειας. Η λίμνη Borabay, που βρίσκεται στην Amasija, βρίσκεται εντός των συνόρων της Taşova.

Η λίμνη Borabay βρίσκεται 63 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και 15 χιλιόμετρα από την περιοχή Taşova. Το Borabay βρίσκεται περίπου 1050 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αν και το Borabay είναι γνωστό ως λίμνη κρατήρα, είναι μια φυσική λίμνη που σχηματίζεται ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού ενός μικρού ρέματος από τα απόβλητα της γύρω περιοχής. Η λίμνη Borabay περιβάλλεται από οξιές, πεύκα, κέδρους και καστανιές.

Πώς να πάτε στη λίμνη Borabay;

Μια από τις πιο διάσημες αξίες της Amasija, όπου ο φυσιοτουρισμός είναι εντατικός, είναι γνωστή ως λίμνη Borabay. Η λίμνη Borabay βρίσκεται στην περιοχή Taşova στην Amasija. Η λίμνη Borabay, 63 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Για να πάτε στη λίμνη Borabay, πρέπει πρώτα να φτάσετε στο κέντρο της πόλης Amasya. Η λίμνη Borabay είναι προσβάσιμη με μίνι λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια από το κέντρο της Amasya προς την περιοχή Taşova. Επιπλέον, για να πάτε στη λίμνη Borabay στην Αμάσεια, πρέπει να κλείσετε τον δρόμο Αμάσειας-Ερζιντζάν. Επιπλέον, μπορείτε να πάτε στην άκρη της λίμνης με αυτοκίνητο.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λίμνη Borabay

Η λίμνη Borabay, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, βρίσκεται σε μια μοναδική φύση. Περιτριγυρισμένο από οξιές, πεύκα και κέδρους, το περιβάλλον της λίμνης Borabay είναι επίσης καλυμμένο με σμαραγδένιο πράσινο. Οι νότιες όχθες της λίμνης Borabay έχουν μια απότομη και απότομη δομή. Φαίνεται ότι το νερό βράζει στον πυθμένα της λίμνης Borabay.

Η μοναδικής ομορφιάς λίμνη Borabay τροφοδοτείται από νερό από ρέμα. Η λίμνη Borabay έχει μήκος 900 μέτρα και πλάτος περίπου 300 μέτρα. Επιπλέον, το βάθος της λίμνης Borabay φτάνει έως και τα 25 μέτρα. Η λίμνη Borabay βρίσκεται σε μια κοιλάδα που εκτείνεται ανατολικά και δυτικά.

Τι να κάνετε στο Borabay Lake;

Η λίμνη Borabay, που βρίσκεται στην Amasija, φιλοξενεί πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες κάθε εποχή. Στη λίμνη, που περιβάλλεται από διαφορετικά δέντρα, υπάρχουν διάφοροι χώροι για πικνίκ. Η λίμνη Borabay, που βρίσκεται στην περιοχή Taşova της Amasija, ανακηρύχθηκε τουριστικό κέντρο με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπάρχουν επίσης καταλύματα σε στιλ μπανγκαλόου γύρω από τη λίμνη Borabay, η οποία έχει μοναδική ομορφιά στη δασική περιοχή. Διάφοροι περίπατοι στη φύση είναι επίσης διαθέσιμοι στη λίμνη Borabay, όπου υπάρχουν καφετέριες, χώροι για κάμπινγκ και πικνίκ. Οι λάτρεις του ψαρέματος μπορούν να πιάσουν διάφορα ψάρια από τη λίμνη, όπως πέστροφα, γατόψαρο, κυπρίνος και κοκκινοπτεράκι. Σε όλες τις όχθες της λίμνης υπάρχουν διάφοροι χώροι για αναψυχή, διασκέδαση και εκδρομικούς χώρους. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη λίμνη με ποδήλατα δελφινιών.