Πού είναι η Λευκορωσία και πώς να πάτε εκεί;  Ποια είναι τα μέρη για επίσκεψη στη Λευκορωσία;  Λίστα υποχρεώσεων…

Πού είναι η Λευκορωσία και πώς να πάτε εκεί; Ποια είναι τα μέρη για επίσκεψη στη Λευκορωσία; Λίστα υποχρεώσεων…

25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι η Λευκορωσία και πώς να πάτε εκεί;  Ποια είναι τα μέρη για επίσκεψη στη Λευκορωσία;  Λίστα υποχρεώσεων...


Η Λευκορωσία είναι ένα από τα ανεξάρτητα σλαβικά κράτη. Πρωτεύουσά της είναι το Μινσκ, που είναι και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Η Λευκορωσία είναι μια χώρα που διοικείται από προεδρικό σύστημα. Οι Λευκορώσοι και οι Ρώσοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ιστορία αυτού του κράτους ανάγεται στον 5ο και 6ο αιώνα. Υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφθείτε και να δείτε στη Λευκορωσία, μια από τις σλαβικές χώρες στον κόσμο.

Πού είναι η Λευκορωσία;

Η Λευκορωσία είναι μια χώρα που βρίσκεται στην Ανατολική Ευρώπη λόγω της θέσης της. Είναι ένας από τους δυτικούς γείτονες της Ρωσίας.

Πως να πάω?

Η Λευκορωσία είναι μια χώρα που δεν απαιτεί βίζα από τη χώρα μας και μπορεί κανείς να την επισκεφτεί απευθείας με εισιτήριο διαβατηρίου. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε στη χώρα είναι με αεροπλάνο. Δεδομένου ότι η Λευκορωσία βρίσκεται στην Ανατολική Ευρώπη, οι οδικές μεταφορές από τη χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολες. Ως εκ τούτου, τα αεροπορικά ταξίδια προτείνονται ως το καλύτερο μέσο μεταφοράς. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για το Μινσκ απευθείας από την Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα, με ή χωρίς μεταφορά και να φτάσετε στη Λευκορωσία με ταξίδι 2 ωρών.

Ποια είναι τα μέρη για επίσκεψη στη Λευκορωσία; Κατάλογος υποχρεώσεων

1) Εθνική Βιβλιοθήκη Λευκορωσίας

Είναι ένα από τα συμβολικά κτίρια της Λευκορωσίας. Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Λευκορωσίας έχει μεταφραστεί πλήρως στα τουρκικά ως Εθνική Βιβλιοθήκη της Λευκορωσίας. Αυτή η βιβλιοθήκη, που άνοιξε το 2006, βρίσκεται στην πόλη του Μινσκ. Είναι πολύ κοντά στο κέντρο του Μινσκ. Αυτή η βιβλιοθήκη περιέχει πολλά παγκόσμια έργα, κυρίως ρωσικά. Σας προτείνουμε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτή τη βιβλιοθήκη, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο. Το εσωτερικό θεωρείται κυριολεκτικά ως το λίκνο του πολιτισμού. Όσοι θέλουν να εξερευνήσουν τη Λευκορωσία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν αυτή τη βιβλιοθήκη.

2) Πάρκο από πέτρες

Το Stone Park είναι ένα πέτρινο πάρκο στη Λευκορωσία. Το Stone Park, ένα από τα πιο όμορφα πέτρινα πάρκα στον κόσμο, δημιουργήθηκε με την ιδέα να είναι ένα υπαίθριο μουσείο. Χτίστηκε σε έκταση 16 εκταρίων ακριβώς. Το Stone Park είναι ένα πέτρινο πάρκο που ιδρύθηκε στο Μινσκ. Είναι ένα πέτρινο πάρκο με περισσότερες από 2 χιλιάδες παγετώδεις πέτρες. Είναι ένα από τα πάρκα στη Λευκορωσία που είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο.

3) Οδός γκράφιτι

Το γκράφιτι είναι μια από τις πιο διάσημες τέχνες του δρόμου στη Λευκορωσία. Συνιστούμε να προσθέσετε την οδό γκράφιτι στη λίστα ταξιδιών σας. Μπορείτε να δείτε τα έργα των όμορφων καλλιτεχνών γκράφιτι του δρόμου. Αυτά τα σχέδια, που περιέχουν πολύ δημιουργικές και διαφορετικές πολύχρωμες εικόνες, είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη στη Λευκορωσία. Θα τραβήξετε επίσης όμορφες φωτογραφίες εδώ καθώς περνάτε το δρόμο. Μέσα στο δρόμο του γκράφιτι υπάρχουν και ιστορικά μέρη.

4) Ναός των Αγίων Σίμωνος και Ιελένας

Η εκκλησία των Αγίων Σίμωνα και Τζελένα βρίσκεται στην Πλατεία Ανεξαρτησίας. Αυτή η εκκλησία, που υπάρχει από το 1910, είναι μια από τις πιο επισκέψιμες εκκλησίες στη Λευκορωσία. Αυτή η εκκλησία ονομάζεται επίσης Κόκκινη Εκκλησία. Αυτή η εκκλησία, η οποία συγκαταλέγεται στις καθολικές εκκλησίες της Λευκορωσίας, τραβάει την προσοχή με την αρχιτεκτονική της. Αυτή η εκκλησία είναι ένα από τα συμβολικά ιστορικά κτίρια της Λευκορωσίας.

5) Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος

Η Λευκορωσία είναι μια χώρα γνωστή για τις εκκλησίες της. Η Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος είναι ένα από τα παλαιότερα κτίρια. Η Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος βρίσκεται στην πόλη Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Αυτή η εκκλησία, που έχει δύο πύργους, είναι γνωστή ως Ορθόδοξη Εκκλησία. Αν και υπέφερε πολλές φορές σε πολέμους, ξαναχτίστηκε. Αν θέλετε να δείτε μια πραγματική ορθόδοξη εκκλησία, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αυτήν την εκκλησία.

6) Μουσείο Πολεμικής Ιστορίας

Είναι ένα μουσείο που βρίσκεται στη Λευκορωσία. Είναι ένα μνημείο μουσείο που χτίστηκε στον αγώνα κατά των Ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ένα μουσείο μνήμης που τιμά την απελευθέρωση της Λευκορωσίας με μεγάλες θυσίες. Υπάρχουν πάνω από 142.000 ερείπια πολέμου. Το Μουσείο Πολεμικής Ιστορίας, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στην ιστορία της χώρας, χτίστηκε το 1942. Σε αυτό το μουσείο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των ναζιστικών επιθέσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Πού βρίσκεται το Ντονμπάς και γιατί είναι σημαντικό;  Σε ποια χώρα βρίσκεται η περιοχή του Ντονμπάς;  Τοποθεσία του Donbass στο χάρτη!

Πού βρίσκεται το Ντονμπάς και γιατί είναι σημαντικό; Σε ποια χώρα βρίσκεται η περιοχή του Ντονμπάς; Τοποθεσία του Donbass στο χάρτη!