Πού είναι η παραλία Λάρα;  Υπάρχει χρέωση για το Lara Beach;  Πως να πάω?

Πού είναι η παραλία Λάρα; Υπάρχει χρέωση για το Lara Beach; Πως να πάω?

28 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι η παραλία Λάρα;  Υπάρχει χρέωση για το Lara Beach;  Πως να πάω?


Η αμμώδης παραλία της παραλίας Λάρα, που είναι αρκετά μεγάλη, αποτελείται από ψιλή και ψιλή άμμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παραλία Λάρα είναι γνωστή και ως “Παραλία με χρυσή άμμο”. Ενώ το μήκος της παραλίας Λάρα είναι 2 χιλιόμετρα, το μέσο πλάτος είναι γνωστό ότι είναι 45 μέτρα. Η παραλία Karpuz Kaldıran βρίσκεται δυτικά αυτής της παραλίας. Την ίδια στιγμή, ανατολικά της παραλίας Lara βρίσκονται η παραλία Kumköy και το χωριό Kundu.

Πού είναι η παραλία Λάρα;

Η παραλία Lara, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Τουρκίας, βρίσκεται στην περιοχή Serik της Αττάλειας. Παράλληλα, η παραλία Λάρα βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αττάλειας. Αυτή η παραλία βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Αττάλειας. Στην παραλία Λάρα υπάρχουν και κάμπινγκ, πίσω από τις οποίες υπάρχουν δασώδεις εκτάσεις. Η θάλασσα της παραλίας Λάρα είναι πολύ καθαρή και ήρεμη. Το νερό στη θάλασσα είναι πιο ζεστό παρά κρύο. Η θάλασσα της παραλίας της Λάρας είναι βρύα. Επιπλέον, η παραλία Λάρα, με την λεία άμμο της, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες των εγχώριων και ξένων τουριστών.

Υπάρχει χρέωση για το Lara Beach;

Η είσοδος στην παραλία Lara, που βρίσκεται στην περιοχή Serik της Αττάλειας, είναι δωρεάν. Στην παραλία Λάρα, που είναι και δημόσια παραλία, νοικιάζονται μόνο ομπρέλες και ξαπλώστρες. Όσοι έρχονται σε αυτή την παραλία με αυτοκίνητο μπορούν επίσης να φέρουν τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες τους. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να πληρώσουν για την ενοικίαση ξαπλώστρων και ομπρελών. Η παραλία Λάρα, η οποία διαθέτει και χώρο για κάμπινγκ, τραβάει πολλά βλέμματα κατά τη θερινή περίοδο. Ιδιαίτερα νέοι και ξένοι τουρίστες προτιμούν την παραλία Λάρα για μπάνιο. Οι άνθρωποι που αγαπούν τη φύση και τη θάλασσα προτιμούν κυρίως την παραλία Λάρα για τις διακοπές τους. Η είσοδος σε αυτή την παραλία είναι δωρεάν.

Πως να πάω?

Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στην παραλία Lara, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Serik. Άτομα που προέρχονται από έξω από την πόλη ή από άλλες χώρες πρέπει πρώτα να έρθουν στο αεροδρόμιο της Αττάλειας ή στο σταθμό λεωφορείων της Αττάλειας. Μπορείτε να φτάσετε στην περιοχή όπου βρίσκεται η παραλία Lara με λεωφορεία και μικρά λεωφορεία που αναχωρούν από το σταθμό των λεωφορείων στην Αττάλεια. Η παραλία Λάρα είναι προσβάσιμη σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις στάσεις του λεωφορείου.

Η απόσταση μεταξύ του αεροδρομίου της Αττάλειας και της παραλίας Lara είναι 15 χιλιόμετρα. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Αττάλειας προς την παραλία Lara. Υπάρχουν επίσης οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας που πηγαίνουν από το αεροδρόμιο της Αττάλειας στην περιοχή Lara Beach. Εάν πρόκειται να πάτε στην παραλία Lara με ιδιωτικά οχήματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις πινακίδες Lara-Kundu.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της παραλίας Λάρα;

Οι λάτρεις της φύσης και της θάλασσας μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία Λάρα. Υπάρχουν διάδρομοι πεζών και ποδηλατόδρομοι σε αυτή την παραλία. Για όσους θέλουν να κατασκηνώσουν στη φύση, υπάρχουν και σκηνές κοντά στην παραλία. Γι’ αυτό η παραλία Λάρα είναι γενικά η πρωταρχική επιλογή όσων θέλουν να περάσουν ευχάριστες διακοπές μόνοι με τη φύση. Η παραλία Λάρα προτιμάται ιδιαίτερα από ξένους τουρίστες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η ψιλή άμμος στην παραλία είναι γνωστό ότι είναι καλή για τις ρευματικές παθήσεις. Παράλληλα, εντός της παραλίας υπάρχουν χώροι αναψυχής που δημιούργησε ο δήμος. Στον χώρο αναψυχής υπάρχουν τραπέζια για πικνίκ και τζάκια μπάρμπεκιου. Εκτός από τις περισσότερες παραλίες, μπορείτε να κάνετε μπάρμπεκιου σε αυτήν την παραλία.

Όλες οι λεπτομέρειες για την παραλία Lara

Η παραλία Λάρα, όπου η φυσική ομορφιά έρχεται στο προσκήνιο, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για κολύμπι και κάμπινγκ. Επιπλέον, σε αυτή τη θάλασσα εκβάλλει ο περίφημος καταρράκτης Düden. Τα βράχια είναι προσβάσιμα με τα πόδια, ακριβώς μπροστά από την παραλία. Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε πάνω από τα βράχια. Γύρω από την παραλία Λάρα υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια. Η παραλία Λάρα έχει λεία άμμο και η θάλασσα είναι πολύ καθαρή και καθαρή. Όσοι θέλουν να περάσουν χρόνο στη φύση μπορούν άνετα να κολυμπήσουν στην παραλία Λάρα.

Όσοι πάνε καθημερινά στην παραλία Λάρα μπορούν να κολυμπήσουν στη θάλασσα και να κάνουν πικνίκ. Ειδικά οι νέοι μπορούν να περάσουν χρόνο και να μείνουν σε κατασκηνώσεις με σκηνές στην παραλία. Ταυτόχρονα, οι παραθεριστές μπορούν να μείνουν σε ξενοδοχεία και ξενώνες γύρω από την παραλία Lara. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία για κάθε γούστο και γούστο. Η χωρητικότητα της περιοχής είναι γνωστή ως 30.000 κλίνες. Είναι επίσης δυνατό να βρείτε ξενοδοχεία κατάλληλα για κάθε προϋπολογισμό στην περιοχή της παραλίας Lara.