Πού είναι η παραλία Altinkum;  Η παραλία Altinkum είναι δωρεάν;  Πως να πάω?

Πού είναι η παραλία Altinkum; Η παραλία Altinkum είναι δωρεάν; Πως να πάω?

27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι η παραλία Altinkum;  Η παραλία Altinkum είναι δωρεάν;  Πως να πάω?


Πού είναι η παραλία Altinkum;

Η παραλία Altınkum στο Çeşme-İzmir είναι μια κοινή ονομασία που χρησιμοποιείται για δύο διαφορετικές παραλίες. Μία από αυτές τις παραλίες ονομάζεται δημόσια παραλία Altınkum και είναι κατάλληλη για παιδιά. Η δεύτερη είναι μια μεγάλη παραλία που περιβάλλεται από επιχειρηματικές εγκαταστάσεις. Απέχει δέκα λεπτά από το κέντρο του Τσεσμέ. Αυτή η παραλία έχει μήκος πεντακόσια μέτρα και πλάτος δεκαπέντε μέτρα.

Η παραλία Αλτινκούμ πήρε το όνομά της από τη χρυσή άμμο της. Η θάλασσα της παραλίας βαθαίνει σιγά σιγά, τα νερά της είναι πάντα κρύα και είναι αναπόφευκτο μέρος για τους ανθρώπους τις ζεστές μέρες με ατμό. Σε αντίθεση με άλλες παραλίες της Ilıca, το νερό στην παραλία είναι κρύο ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Η παραλία Didim Altinkum είναι μια ηλιόλουστη παραλία διακόσιες εξήντα έως τριακόσιες ημέρες. Εδώ, οι άνθρωποι κάνουν ηλιοθεραπεία στην παραλία χειμώνα και άνοιξη. Αυτή η παραλία είναι ο κύριος λόγος για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στο Didim.

Η παραλία Altinkum είναι δωρεάν;

Χρέωση παραλίας Çeşme-İzmir Altınkum

Στην περιοχή μπορείτε να δείτε διάφορα παραλιακά κλαμπ και καφέ. Τα εισιτήρια θεωρούνται φθηνά. Η ημερήσια τιμή για δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα είναι δεκαπέντε λίρες. Η είσοδος στα γύρω παραλιακά κλαμπ κυμαίνεται μεταξύ δέκα και είκοσι λιρών.

Χρέωση παραλίας Didim Altinkum

Η παραλία είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Οι τιμές για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία χρεώνονται ξεχωριστά. Μια ξαπλώστρα κοστίζει πέντε τουρκικές λίρες και μια ομπρέλα κοστίζει πέντε τουρκικές λίρες. Ξαπλώστρες και ομπρέλες μπορούν να ενοικιαστούν για δέκα λίρες συνολικά.

Πώς να πάτε στην παραλία Altinkum;

Μεταφορά στην παραλία Çeşme-İzmir

Όταν πάρετε τον αυτοκινητόδρομο Çeşme, μπορείτε να φτάσετε στην παραλία σε περίπου τριάντα λεπτά. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για όσους χρησιμοποιούν ιδιωτικό όχημα και η τιμή είναι δέκα τουρκικές λίρες. Επιπλέον, διατίθενται και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μεταφορά στην παραλία Didim Altinkum

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία, θα πρέπει πρώτα να πάρετε ένα μίνι λεωφορείο που αναχωρεί από τον τερματικό σταθμό του Aydın προς το Didim. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτάσετε εύκολα στην παραλία Altınkum με ένα μίνι λεωφορείο από το Didim προς την πόλη Altınkum. Εάν ταξιδεύετε με ιδιωτικό όχημα, ακολουθήστε τις πινακίδες Didim αφού μπείτε στο Aydın. Μετά από αυτό, ακολουθήστε τις πινακίδες Altınkum από το κέντρο της πόλης. Εάν θέλετε, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τεχνίτες της περιοχής.

Ποια μέρη να επισκεφτείτε κοντά στην Παραλία Çeşme Altınkum;

Παραλία Pırlanta, ιδιωτικά μουσεία (Köstem Olive Oil Museum), αρχαία ερείπια (Ceşme Castle)
Πράγματα που δεν πρέπει να αφήσετε χωρίς να κάνετε στο Τσεσμέ

Εκδρομή με σκάφος, κατανάλωση φρέσκου ψαριού στη μαρίνα Τσεσμέ, κατανάλωση παγωτού μαστίχας, επίσκεψη στην αγορά Alaçatı, πρωινό στο χωριό

Συστάσεις Τσεσμέ

Όταν πρόκειται για τα πιο διάσημα ιστορικά μνημεία του Τσεσμέ, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η Αρχαία Πόλη της Ερυθραίας. Συνιστάται αυτός ο σημαντικός τουριστικός προορισμός να προστεθεί στη λίστα που πρέπει να δείτε όσων πηγαίνουν στο Τσεσμέ. Ανακαλύφθηκε από πολλές αρχαιολογικές ανασκαφές μεταξύ 1964 και 1982. Αποκαλείται μια από τις σημαντικότερες πόλεις του αρχαίου Αιγαίου. Είναι μια από τις δώδεκα ιωνικές πόλεις της αρχαίας περιόδου.

Έχουν βρεθεί λείψανα που δείχνουν τη ζωή μέχρι και τρεις χιλιάδες χρόνια πριν από τον Χριστό. Η πόλη φιλοξενεί το θέατρο, το Ηρώον, τα τείχη και το Ηράλιο. Η πόλη περιήλθε στην κυριαρχία των Τούρκων τον δέκατο τρίτο αιώνα. Τον δέκατο έκτο αιώνα ονομαζόταν Ilderen. Αργότερα άρχισε να τον αποκαλούν Ildır.

Το Καραβανσεράι, που βρίσκεται κοντά στο Κάστρο Τσεσμέ, είναι επίσης ένα από τα προτεινόμενα μέρη για να δείτε. Αυτό το καραβανσεράι, που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, χτίστηκε από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή. Υπάρχουν σαράντα πέντε δωμάτια. Προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία διαμονής με την οθωμανική αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση.

Επιπλέον, το Τσεσμέ φημίζεται για τις ιαματικές πηγές και τα ιαματικά λουτρά του. Για το λόγο αυτό η περιοχή είναι επιθυμητή και από πλευράς τουρισμού υγείας. Είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για άτομα που υποφέρουν από επώδυνες παθήσεις όπως οι ρευματισμοί.

Οι ιαματικές πηγές της Ilıca βρίσκονται πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο του Τσεσμέ. Η χαλάρωση στα ζεστά νερά της πηγής, που κάνουν καλό στους ρευματισμούς, τα περιττά κιλά και τις δερματικές παθήσεις, είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα. Επιπλέον, παρέχεται καθημερινή πρόσβαση σε εγκαταστάσεις διαμονής γύρω από την ιαματική πηγή. Δεν υπάρχουν αποδυτήρια ή ερμάρια όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα κοντά σε δημόσιες πηγές ζεστού νερού.

Το Τσεσμέ είναι επίσης ένα ευχάριστο και αγαπημένο μέρος για άτομα που τους αρέσει να κατασκηνώνουν. Το στήσιμο σκηνών σε παραλίες, όρμους και φυσικά πάρκα είναι μια προτεινόμενη δραστηριότητα.