Πού είναι η παραλία Sarımsaklı;  Κοστίζει η παραλία Sarımsaklı;  Πως να πάω?

Πού είναι η παραλία Sarımsaklı; Κοστίζει η παραλία Sarımsaklı; Πως να πάω?

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι η παραλία Sarımsaklı;  Κοστίζει η παραλία Sarımsaklı;  Πως να πάω?


Όταν ο πρίγκιπας του νησιού της Λέσβου, Γατελούζιο, που ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει φόρους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ανέβαλε τους φόρους του, ο Σουλτάνος ​​Μεχμέτ ο Πορθητής έστειλε στόλο στη Λέσβο. Με αυτόν τον τρόπο κατακτήθηκε το νησί της Λέσβου. Έτσι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή οι Γενίτσαροι. Από το 1983 έως το 1913, στην περιοχή αυτή εγκαταστάθηκαν Τούρκοι από τη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα.

Πού είναι η παραλία Sarımsaklı;

Η παραλία Sarımsaklı, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Τουρκίας, βρίσκεται στην περιοχή Αϊβαλί του Balıkesir. Η παραλία Sarımsaklı βρίσκεται στην πόλη Küçükköy Ayvalık, ένα από τα σημαντικά τουριστικά κέντρα. Ταυτόχρονα, η παραλία Sarımsaklı φιλοξενεί χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες κάθε χρόνο. Η παραλία Sarımsaklı, που θαυμάζεται από όλους, ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά. Στην παραλία Sarımsaklı, όπου επικρατεί το μεσογειακό κλίμα, οι χειμώνες είναι ζεστοί και βροχεροί και τα καλοκαίρια είναι ζεστά και ξηρά. Το μεσημέρι νιώθεις τη φρεσκάδα του ιμπάτ ή του αεράκι. Οι ντόπιοι ζουν από τον τουρισμό. Παράλληλα, οι τομείς της κτηνοτροφίας και της γεωργίας έρχονται στο προσκήνιο.

Κοστίζει η παραλία Sarımsaklı;

Η είσοδος στην παραλία Sarımsaklı, που έχει φυσική ομορφιά, είναι δωρεάν. Όσοι θέλουν να έρθουν σε αυτή την παραλία μπορούν να νοικιάσουν μόνο ομπρέλες και ξαπλώστρες. Δεδομένου ότι οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στην παραλία νοικιάζονται, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο τέλος. Επιπλέον, ντόπιοι και ξένοι τουρίστες από τις γύρω επαρχίες και έξω από την πόλη μπορούν να περάσουν χρόνο στην παραλία. Η παραλία Sarımsaklı, που βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, είναι επίσης δημόσια παραλία. Επομένως, δεν υπάρχει χρέωση εισόδου.

Πώς θα πάτε στην παραλία Sarımsaklı;

Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στην παραλία Sarımsaklı. Το Sarımsaklı Beach βρίσκεται στο ξενοδοχείο και στην παραλία του Αϊβαλί, σε απόσταση 8χλμ. από το κέντρο του Αϊβαλί. Επιπλέον, η παραλία Sarımsaklı έχει μήκος 7 χιλιόμετρα και πλάτος 100 μέτρα. Η απόσταση μεταξύ του Balıkesir και της παραλίας Sarımsaklı είναι 130 χιλιόμετρα. Χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Ενώ η απόσταση μεταξύ Προύσας και Sarımsaklı είναι περίπου 280 χιλιόμετρα, η απόσταση είναι περίπου 520 χιλιόμετρα. Η διαδρομή με ιδιωτικό όχημα διαρκεί 7 ώρες και 10 λεπτά.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της παραλίας Sarımsaklı;

Η παραλία Sarımsaklı, που βρίσκεται στο Αϊβαλί, είναι μια παραλία μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Υπάρχουν 22 διαφορετικές παραλίες στην περιοχή που είναι γνωστή ως Παραλίες Sarımsaklı. Οι επιλογές διαμονής σε αυτήν την περιοχή περιλαμβάνουν κάμπινγκ και ξενοδοχεία. Υπάρχουν υπέροχα ξενοδοχεία για κάθε προϋπολογισμό. Οι τουρίστες που περνούν χρόνο στην παραλία κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν στη συνέχεια να διασκεδάσουν στο σκάφος ή σε εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας. Ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα μπορεί να δει κανείς στην παραλία Sarımsaklı, μια όμορφη περιοχή διακοπών. Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε στην καθαρή και ωραία αμμουδιά. Η θάλασσα στην παραλία Sarımsaklı, που έχει γαλάζια σημαία, είναι πολύ καθαρή και καθαρή. Η τιρκουάζ θάλασσα έχει επίσης όμορφη εμφάνιση.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την παραλία Sarımsaklı

Η παραλία Sarımsaklı είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του βορείου Αιγαίου όπου μπορείτε να κολυμπήσετε. Επιπλέον, η παραλία Sarımsaklı, η οποία είναι δημόσια παραλία, αποτελείται από μια ακτογραμμή 7 χιλιομέτρων. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της παραλίας, που είναι εντελώς αμμώδης, είναι ότι η άμμος δεν κολλάει στο σώμα. Η παραλία Sarımsaklı ξεχωρίζει επίσης για τη φυσική της ομορφιά με την τιρκουάζ θάλασσα και την ψιλή άμμο της. Ταυτόχρονα, γύρω από την παραλία Sarımsaklı υπάρχουν 6 κάμπινγκ, 9 τουριστικές εγκαταστάσεις, 2 επιχειρήσεις και 59 εγκαταστάσεις διαμονής. Υπάρχουν επίσης 160 επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, μπαρ και ντισκοτέκ.

Η παραλία Sarımsaklı είναι μια πολύ σημαντική περιοχή διακοπών. Πολλοί τουρίστες από τις γύρω επαρχίες και το εξωτερικό μπορούν να επισκεφθούν την παραλία Sarımsaklı για να κολυμπήσουν. Ταυτόχρονα, όσοι θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους σε αυτή την περιοχή μπορούν να μείνουν σε ξενοδοχεία και ξενώνες. Υπάρχουν ξενοδοχεία ή ξενώνες για κάθε προϋπολογισμό. Επιπλέον, όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τον φυσιοτουρισμό μπορούν να κατασκηνώσουν σε παραλιακές κατασκηνώσεις. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε όμορφα το ηλιοβασίλεμα στο Devil’s Table στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους χώρους διασκέδασης του νησιού Cunda και του Κέντρου Αϊβαλί. Με τη μοναδική φύση της, η παραλία Sarımsaklı φιλοξενεί πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο.