Πού είναι το Ihlamur Kasrı και πώς να πάτε εκεί;  Η ιστορία και τα χαρακτηριστικά του περιπτέρου Ihlamur…

Πού είναι το Ihlamur Kasrı και πώς να πάτε εκεί; Η ιστορία και τα χαρακτηριστικά του περιπτέρου Ihlamur…

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πού είναι το Ihlamur Kasrı και πώς να πάτε εκεί;  Η ιστορία και τα χαρακτηριστικά του περιπτέρου Ihlamur...


Πού βρίσκεται το Ihlamur Pavilion;

Υπάρχουν πολλές όμορφες πόλεις για επίσκεψη σε όλη την Τουρκία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε τις ιστορίες των ιστορικών κτιρίων. Το Ihlamur Pavilion στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται μεταξύ Beşiktaş και Nişantaşı. Ειδικά οι άνθρωποι που ζουν στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν μπορούν να πάνε διακοπές μπορούν να επισκεφτούν το Ihlamur Pavilion. Το περίπτερο Ihlamur, ένα από τα σημαντικά σύμβολα της Κωνσταντινούπολης, βρίσκεται στην περιοχή Beşiktaş της Κωνσταντινούπολης. Πολλοί ντόπιοι και ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το περίπτερο Ihlamur κάθε χρόνο.

Πώς να φτάσετε στο περίπτερο Ihlamur;

Ένα από τα μέρη που πρέπει να δείτε στην Κωνσταντινούπολη είναι γνωστό ως το περίπτερο Ihlamur. Είναι επίσης πολύ εύκολο να φτάσετε στο περίπτερο Ihlamur, το οποίο φέρει ίχνη ιστορίας. Οι άνθρωποι που έρχονται από όλη την Τουρκία φτάνουν πρώτα στην Κωνσταντινούπολη. Μπορείτε να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης προς το Beşiktaş.

Μπορείτε να φτάσετε στο σταθμό Şair Nedim με λεωφορεία IETT, 26B Gayrettepe-Eminönü, 26A Fulya Mahallesi-Eminönü, 26 Dikilitaş-Eminönü και 43-Taksim-Dikilitaş. Όσοι θα χρησιμοποιήσουν το μετρό μπορούν να πάνε στο Ihlamur Kasrı με τις γραμμές του μετρό M2 Şişhane-Darüşşafaka, 46Ç Çağlayan-Eminönü, 46ÇY Çağlayan- Yenikapı και DT2 Ortaköy- Dereboyu- Taksim.

Η ιστορία και τα χαρακτηριστικά του περιπτέρου Ihlamur…

Το Ihlamur Kasrı βρίσκεται μεταξύ Beşiktaş και Nişantaşı στην Κωνσταντινούπολη. Το Ihlamur Pavilion χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Nigoğos Balyan ως Μέγαρο Maiyet και Τελετών κατά τη διάρκεια της βασιλείας του σουλτάνου Abdülmecit. Το μέρος γνωστό ως περίπτερο Μερασίμ ονομάζεται τώρα περίπτερο Ihlamur.

Το Ihlamur Pavilion είναι ένα μονώροφο κτίριο και έχει σχεδιαστεί σε ορθογώνιο σχήμα. Επιπλέον, στο περίπτερο Ihlamur χρησιμοποιήθηκε κομμένη πέτρα. Το Pavilion Ihlamur κατάφερε να προστατευτεί από τον θόρυβο και το χάος της πόλης. Το περίπτερο, που περιβάλλεται από ψηλούς τοίχους, έχει συνολικά τρία μέρη. Αυτά τα μέρη είναι γνωστά ως Havuzlu Ihlamur Mahalli, Muhabbet Bahçe και Hacı Hüseyin Bağağı.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας και τα εισιτήρια για το περίπτερο Ihlamur;

Το Ihlamur Pavilion, ένα από τα αγαπημένα ιστορικά κτίρια της Κωνσταντινούπολης, είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες συγκεκριμένες ώρες και ημέρες. Το Ihlamur Pavilion είναι κλειστό για τους επισκέπτες τις Δευτέρες. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες, η είσοδος στο περίπτερο Ihlamur ξεκινά στις 09:00. Το Ihlamur Pavilion κλείνει στις 6 μ.μ. το απόγευμα. Όσοι θέλουν να επισκεφθούν το περίπτερο Ihlamur πρέπει να πληρώσουν ένα αντίτιμο.

Το πλήρες εισιτήριο για το περίπτερο Ihlamur είναι 30 λίρες. Η είσοδος στη βίλα σε μειωμένη τιμή είναι 15 λίρες. Οι άνθρωποι που έρχονται στην Κωνσταντινούπολη και θέλουν να δουν το Ihlamur Pavilion πληρώνουν 5 TL ως εισιτήριο κήπου μόνο για να επισκεφτούν τον κήπο και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία της καφετέριας.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το περίπτερο Ihlamur

Το περίπτερο Ihlamur ξεχωρίζει με την υπέροχη αρχιτεκτονική του, που φέρει ίχνη ιστορίας από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Το Ihlamur Kasrı το επισκέπτονται συχνότερα όσοι θέλουν να ξεφύγουν από το χάος και τον θόρυβο της πόλης. Μπορείτε επίσης να καθίσετε και να πιείτε καφέ στην καφετέρια του περιπτέρου Ihlamur, που βρίσκεται σε μια ήρεμη και γαλήνια φύση. Σε ένα μέρος με θέα στο Βόσπορο, το περίπτερο Ihlamur είναι γνωστό ως η παλαιότερη τοποθεσία γυρισμάτων.

Το περίπτερο, με την αρχιτεκτονική του που φέρει ίχνη ιστορίας, είναι ένα από τα αγαπημένα κτίρια της Κωνσταντινούπολης. Ο χώρος, που ονομαζόταν Περίπτερο Τελετών όταν χτίστηκε το Περίπτερο Ιχλαμούρ, χρησιμοποιήθηκε για τελετές κατά την Οθωμανική περίοδο. Το κάστρο Maiyet χρησιμοποιήθηκε για τη συνοδεία και το χαρέμι ​​του σουλτάνου. Ο Σουλτάνος ​​είναι επίσης γνωστό ότι οργάνωνε κυνηγετικά πάρτι στην περιοχή κατά την Οθωμανική περίοδο. Το κεντρικό κτήριο γνωστό ως περίπτερο Ihlamur είναι το Merasim Pavilion.

Το Ihlamur Kasrı βρίσκεται στο Beşiktaş, την πιο δημοφιλή συνοικία της Κωνσταντινούπολης. Το πάρκο Yıldız και το παλάτι Çırağan βρίσκονται επίσης κοντά στο Kasrın, το οποίο απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το παλάτι Dolmabahçe. Το Τζαμί Ortaköy απέχει περίπου μισή ώρα με τα πόδια από το Ihlamur Pavilion. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο περίπτερο Ihlamur από οποιοδήποτε σημείο της Κωνσταντινούπολης.

Στην είσοδο του περιπτέρου Ihlamur υπάρχει ένας διάδρομος και σκάλες. Επιπλέον, ο χώρος στον οποίο υπάρχουν 4 δωμάτια ξεχωρίζει για τα αρχιτεκτονικά του χαρακτηριστικά. Το περίπτερο Ihlamur, που φέρει ιστορικά ίχνη από το παρελθόν μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα σημαντικά έργα που κληρονόμησε από την Οθωμανική περίοδο. Όσοι έρχονται στην Κωνσταντινούπολη μπορούν οπωσδήποτε να επισκεφτούν το περίπτερο Ihlamur.